ΛΑΡΙΣΑ : Στέλεχος τμήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης 🌍

💺 Αυτόνομα Οχήματα


Η Tesla διαθέτει προς πώληση το λογισμικό για την Πλήρη Αυτόνομη Οδήγηση 
«Full Self-Driving» στην Αμερική με κόστος 2000$


Η Tesla κυκλοφόρησε την Τρίτη το βράδυ μια έκδοση beta «δοκιμαστική έκδοση» αναβάθμιση του λογισμικού για την πλήρη αυτόνομη οδήγηση  «Full Self Driving» χωρίς να μας κάνει γνωστό αριθμό ειδικών προγραμμάτων οδήγησης που θα διατεθούν. 

Η κυκλοφορία αυτού του λογισμικού  προκάλεσε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από ενθουσιασμένους χρήστες  που μοιράστηκαν μαζί  μας  φωτογραφίες  του αυτοκινήτου τους, προφανώς αυτόνομα στους δρόμους της πόλης τη νύχτα.

Η Αμερικανική ρυθμιστική αρχή για την ασφάλεια των αυτοκινήτων NHTSA δήλωσε ότι παρακολουθεί στενά την έκδοση λογισμικού της Tesla Inc. που σκοπό έχει να την πλήρη αυτονομία οδήγησης, λέγοντας ότι ήταν έτοιμη να προστατεύσει το κοινό από κινδύνους ασφαλείας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla Elon Musk δήλωσε ότι η δοκιμαστική έκδοση λογισμικού «beta» θα τους επιτρέψει να συλλέξουν περισσότερα δεδομένα, τα οποία στη συνέχεια θα χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση της τεχνολογίας.

Οι ερευνητές, οι ρυθμιστικές αρχές και οι ομάδες ασφαλείας των εταιριών λένε ότι η πραγματική αυτο-οδήγηση είναι ακόμα μακριά και είναι πιο περίπλοκη από ότι οι εταιρείες περιμέναν πριν από χρόνια.
Πήγη

🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸

Σχόλια